top of page

Inner Balance Retreat 2023

1-6 oktober

Heart, body en mind zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar. Een krachtveld waar je oneindig veel energie uit kunt halen wanneer het in balans is. Tijdens het 6-daagse Inner Balance Retreat ga je hiermee aan de slag!

Ericeira, Portugal
Highlights
Programma
Details retreat
Contact en reserveren

Het Inner Balance Retreat vindt plaats op een prachtige plek in Portugal. Ericeira ligt 40 minuten boven Lissabon, kent vele stranden en robuuste natuur. Tijdens het Inner Balance Retreat verblijf je in een yoga centrum. De locatie ligt tegen het centrum aan van Ericeira met verschillende stranden op loopafstand. 
 

  • 5 nachten accommodatie in een gedeelde kamer

  • Vegetarische maaltijden (ontbijt, lunch en 4 diners)

  • Fruit, thee en water

  • 2 yogalessen per dag (Hatha, vinyasa, yin en restorative)

  • Begeleide ademsessies en meditatie

  • Cold exposure (optioneel)

  • Een inkijkje in yoga filosofie

  • Ericeira hike

  • Vrije tijd om Ericeira e.o. te ontdekken

  • Optioneel: surflessen, sup, massage, 1 op 1 sessies 


 

Inner Balance - Heart, Body & Mind

Het programma van deze 6-daagse retreat is erop gericht om de verbinding tussen hoofd, hart en lichaam te versterken en bestaat uit dagelijkse yogalessen, breath work, meditatie sessies en hikes. Daarnaast is er ruimte om te relaxen, te suppen, surfen, een massage te plannen en te genieten van Ericeira en omgeving. 

De reis wordt begeleid door Jana van Duijn (eigenaar van The Centre of Body & Mind) en Babette Kind (eigenaar Kind Moment) in een groep van maximaal 10 personen.

 

Voorbeeld dagprogramma

07:00 uur - Yang yoga 

09:00 uur - Ontbijt

10:30 uur - Stilte wandeling, hike 

13:00 uur - Lunch

14:00 uur - Workshop of vrije tijd

17:00 uur - Yin yoga / Yoga Nidra

19:00 uur - Diner

20:00 uur - Meditatie

Maaltijden:

Alle maaltijden zijn vegetarisch en worden met veel zorg bereid door de Portugese chef. Wanneer er bepaalde allergieën of diëten zijn kun je dit vooraf laten weten zodat er rekening mee gehouden kan worden.


 

Zelf regelen:
Je vlucht, andere drankjes dan thee en water, vervoer van/en naar accommodatie.Vlucht:
Je kunt met Transavia of Easyjet vanaf Rotterdam, Amsterdam of Eindhoven naar Lissabon vliegen. Het programma start op zondag om 19:00 uur met diner en eindigt op zaterdag na het ontbijt. 


 

Wil je langer blijven?

De omgeving rondom Ericeira is prachtig met Sintra en Lissabon ligt om de hoek. Het is een idee om het weekend uit te breiden met nog een paar dagen vakantie. 


 

Kosten en reserveren:

De kosten van het 6-daagse retreat zijn €1.080,- per persoon. Wanneer je liever in een privé kamer wilt verblijven is dat mogelijk tegen een meerprijs, neem in dit geval contact op voor extra informatie. 

 

Reserveren kan via onderstaande knop of door een mail te sturen naar babette@kind-moment.com. Wanneer je zeker wilt zijn van een plek raden we je aan op tijd te reserveren, er zijn namelijk 10 plekken beschikbaar (vol = vol).

Vragen of meer weten?

Met plezier beantwoorden we je vragen. Neem contact op via babette@kind-moment.com of bel 06-48 147 147.

logo_CMYK_black.png
bottom of page